Empresa i emprenedors (Xarxa Emprèn)

El Consell Comarcal del Priorat forma part a nivell nacional de la XARXA EMPRÈN, la xarxa d'entitats públiques i privades, promoguda per la Generalitat de Catalunya, que presta serveis d'acompanyament i suport a les persones que volen constituir una empresa a Catalunya i altres serveis de promoció i foment de l'emprenedoria per enfortir l'ecosistema emprenedor. És un servei subvencionat pel Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i cofinançat pel Fons social europeu.

Si sou una persona emprenedora o teniu una empresa, el servei XARXA EMPRÈN us ofereix informació, orientació, assessorament, formació, facilitats de finançament i suport a la consolidació de la vostra empresa. Els objectius dels serveis són: la difusió de la cultura d’empresa, el foment de la creació d’activitat empresarial i el suport a les microempreses i petites empreses. 

Què us ofereix?

Accions i serveis bàsics:

  • Serveis d'informació i orientació sobre què cal saber per crear una empresa.
  • Accions d'assessorament en la realització del pla d'empresa per tal d'aconseguir finançament en condicions avantatjoses, sobre els ajuts existents, els seus tràmits i les seves condicions.
  • Accions de formació que tenen com a objectiu millorar els coneixements i habilitats en matèria de planificació i gestió empresarials de les persones emprenedores.
  • Servei de seguiment tècnic als processos de consolidació de les empreses donar suport individual i presencial a les noves empreses creades durant els seus primers anys de vida i que hagin rebut el suport s'alguna entitat col·laboradora per a la realització dels seu pla d'empresa.

Accions i serveis complementaris:

  • Sensibilització de la població, empreses i emprenedors vers el foment de l'esperit emprenedor i l'autoocupació.
  • Accions d'alfabetització informàtica i d'assessorament dels projectes empresarials TIC i/o foment de l'ús de les TIC en la gestió empresarial.

Contacte

Consell Comarcal del Priorat
Pl. Quartera, 1
43730 Falset
977 83 01 19
Envia un correu electrònic

Enllaços

Amb el suport del Departament d'Empresa i Treball i el cofinançament del FSE