Tauler d'avisos i anuncis

Avís de consum. Nota informativa sobre el cobrament de l'equipatge de mà en els avions

L'equipatge de mà és un element indispensable del transport dels passatgers i, per aquest motiu, sempre que respongui a les exigències raonables relatives al seu pes i dimensions i compleixi els requisits de seguretat aplicables, no pot ser objecte d'un suplement de preu en el cas de vols interns dins l'Estat espanyol.

Avís de consum.

Què cal fer si teniu un viatge contractat i sou designats per a formar part d’una mesa electoral?

Tenint en compte que la convocatòria d’eleccions per al proper 23 de juliol ha estat sobrevinguda, i que la cita electoral coincideix amb el període de vacances estivals, si heu contractat serveis relacionats amb un viatge –vols, allotjaments, etc.– i sou designats per a formar part d’una mesa electoral:

Recomanacions a les persones afectades per les vagues d'Easyjet i Ryanair

En cas de cancel·lació d'un vol, la normativa europea estableix el dret a escollir entre la devolució de l'import del bitllet o un mitjà de transport alternatiu, a més de la possibilitat de rebre una compensació econòmica en funció de la distància del viatge.

Per a més informació consulteu: https://consum.gencat.cat/ca/detalls/noticia/vaga-Ryanair-estiu-2022

Recomanacions abans de realitzar un viatje amb transport aeri

Abans de volar

  • Informeu-vos de la documentació d'identitat que necessitareu per viatjar (DNI, passaport, visat...) i de la que us ha indicat la companyia que us demanarà per identificar-vos en el mostrador de facturació i /o a la porta d’embarcament.
  • Pareu atenció als productes que està prohibit dur en l’equipatge.
  • La companyia aèria no té obligació d’informar dels documents i requisits sanitaris necessaris per viatjar a la destinació triada.
  • Arribeu a l'aeroport amb temps de sobres per passar els controls.

Procés de selecció d’un/a tècnic/a de desenvolupament agrari per al projecte d’especialització i competitivitat territorial PECT Pobles vius i actius

Havent-se aprovat per acord de Junta de Govern de data 20 de juny de 2022 la convocatòria i el procés de selecció d’un/a tècnic/a de desenvolupament agrari per al projecte d’especialització i competitivitat territorial PECT Pobles vius i actius, en règim laboral temporal, pel sistema de concurs, s'obre el termini de presentació de sol·licituds, que serà de 10 dies hàbils a comptar des de l'endemà a la publicació de l'anunci en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona.

Dubtes sobre les noves restriccions COVID

En els darrers dies i setmanes diversos països han començat a aplicar mesures més restrictives per als viatgers amb l’objectiu de fer front a les noves onades de contagis per COVID i, en alguns casos com ara el d’Àustria, es tornen a aplicar confinaments totals.

D’altra banda, a casa nostra, divendres va entrar en vigor el certificat COVID per accedir a establiments de restauració i gimnasos.


Aquests són els dubtes més freqüents:

1. Quines són les recomanacions bàsiques?

Inscripcions
 als Cursos de català del tercer trimestre

  • Proves de col·locació: fins al 15 de març
  • Inscripció de l'alumnat de l'últim any: 24 i 25 de març
  • Inscripció de l'alumnat nou: 28 i 29 de març

Més informació i inscripcions a www.cpnl.cat/inscripcions (consultable en diverses llengües).

Hi haurà cursos presencials de nivells Inicial, Bàsic, Elemental, Intermedi i de Suficiència, al costat d'altres modalitats. 

(05/11/2021) Convocatòria i procés de selecció d’un/a tècnic/a per a la dinamització dels circuits curts de comercialització i promoció dels productes locals

Bases que han de regir la convocatòria i el procés de selecció d’un/a tècnic/a per a la dinamització dels circuits curts de comercialització i promoció dels productes locals per a l’operació dinamització agrària del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial PECT pobles vius i actius, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Objectiu d’inversió en creixement i ocupació.

Consulteu les bases en el document adjunt.

Procés de selecció d’un/a tècnic/a per al projecte d’especialització i competitivitat territorial PECT Pobles vius i actius

Havent-se aprovat per acord de Junta de Govern de data 14 de juny de 2021 la convocatòria i el procés de selecció d’un/a tècnic/a per al projecte d’especialització i competitivitat territorial PECT Pobles vius i actius, en règim laboral temporal, pel sistema de concurs, s'obre el termini de presentació de sol·licituds, que serà de 15 dies hàbils a comptar des de l'endemà a la publicació de l'anunci en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona.

Jornada en línia: Reflexions en xarxa, la fruita seca al Priorat

Jornada de reflexió destinada principalment al sector professional de la fruita seca del Priorat, que pretén ser un pas més d’un camí engegat des del fòrum agrari del Priorat i la constitució de la taula de treball de la fruita seca, per tal d’establir sinèrgies i possibles línies de treball per fer front tant a l’abandonament de terres productives com als difícils reptes i a la situació del sector a la comarca del Priorat.  

Subvencions per a obres d'arranjament a l'interior dels habitatges per a les persones grans

Destinataris
A unitats de convivència que algun dels seus membres sigui una persona de 65 anys o més, que visqui a l'habitatge objecte de l’arranjament.

Tipus d’obra
Arranjaments interiors de l’habitatge que facilitin el seu dia a dia.

Termini
Des de 02.04.2021 fins al  30.06.2021.

Pressupost
No pot superar els 5.000 euros per habitatge.

Import subvenció
100% amb un màxim de 3.000 euros per habitatge.