Política de galetes

Aquest web utilitza galetes. Una galeta és un arxiu de text molt petit, que es pot desar en el disc dur d’un equip informàtic, per a emmagatzemar algun tipus d’informació sobre l’usuari i que només podrà ser llegida pel lloc web que va emetre aquesta galeta. En cap cas les galetes seran arxius executables de manera que no poden contenir virus. Aquest lloc web utilitza galetes amb l’única finalitat d’obtenir informació sobre com els usuaris naveguen en el nostre lloc web. D’aquesta manera, el Consell Comarcal del Priorat podrà millorar els serveis que ofereix als seus usuaris.

Les galetes que utilitzem NO recullen dades personals dels nostres usuaris (noms, cognoms, adreça, dades bancàries ni cap altra).
Vostè pot configurar el seu navegador per acceptar, o no, les galetes que enviem o per a què el navegador l’avisi quan un servidor intenta desar una galeta.

Si usa aquest lloc web està consentint al Consell Comarcal del Priorat el tractament de la seva informació en la forma i per a la finalitat indicada en LA POLÍTICA DE PRIVACITAT publicada en aquest lloc web.