Programa Treball i Formació

Programa Treball i Formació

El pla d'ocupació del programa Treball i Formació de les línies DONA i majors de quaranta-cinc anys (MG45) han complert sis mesos
04-08-2022

El mes de desembre es van iniciar els treballs de neteja de senders i manteniment de senyalització corresponents al pla d'ocupació del programa Treball i Formació dins de la línia majors de quaranta-cinc anys (MG45). Aquests treballs de neteja de senders estan realitzats per dos treballadors i es poden relacionar amb les rutes de senderisme de la comarca que uneixen els pobles del Priorat. En relació amb la línia DONA, s'han contractat dues treballadores durant un any i estan prestant servei a uns quaranta domicilis de la comarca del Priorat. Persones i famílies més vulnerables i necessitades.

Les persones destinatàries del Programa, a més de dur a terme les actuacions de contractació, han de poder participar en l'actuació de formació transversal que s'organitzarà des del consell comarcal.

El programa Treball i Formació s'adreça a les persones amb més dificultats d'inserció laboral i l'objectiu és la seva capacitació al llarg de la seva execució, mitjançant l'experiència laboral i la formació i està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya.