Nova brigada de la Diputació de Tarragona

Nova brigada de la Diputació de Tarragona

La brigada presta servei als diferents municipis, coordinada pel Consell Comarcal i en el marc dels plans d’ocupació de la Diputació de Tarragona
19-01-2023

La comarca del Priorat torna a beneficiar-se dels plans de foment de l'ocupació que impulsa la Diputació de Tarragona, després que al mes de desembre de 2021 comencés a prestar servei una nova brigada, integrada per cinc treballadors i que durant sis mesos duran a terme tasques de: manteniment de mobiliari urbà, manteniment de jardins municipals, pintura d'equipaments municipals, manteniment d'equipaments esportius, petites tasques de paleta i neteja de zones perimetrals dels municipis.

El Consell Comarcal del Priorat és la institució que s'encarrega de la coordinació amb els municipis amb l'objectiu que el servei els sigui útil i efectiu. Les tasques es portaran a cap en tots els municipis de la comarca.

La Diputació de Tarragona promou accions corporatives de foment de l'ocupació mitjançant l'execució de plans d'ocupació, destinats a millorar les condicions individuals i professionals de les persones treballadores.

 Els Plans d'Ocupació Comarcals tenen per finalitat el condicionament d'entorns naturals o urbans de diferents municipis de menys de 5.000 habitants del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès. Aquests plans d'ocupació també compten amb un apartat de formació complementària dirigida a millorar les capacitats de les persones.

En el cas del Priorat, els integrants de la brigada ja han rebut formació mitjançant un curs de motoserra i desbrossadora.