El Consell Comarcal del Priorat acull la formació sobre prevenció de les violències sexuals a l’oci nocturn

El Consell Comarcal del Priorat acull la formació sobre prevenció de les violències sexuals a l’oci nocturn

En resposta a la demanda de les regidories de polítiques d’Igualtat dels municipis del Priorat, el Departament d’Igualtat i Feminismes ha posat a disposició aquesta i d’altres accions preventives.
29-07-2022

Les regidories de polítiques d’Igualtat dels municipis del Priorat, estan desplegant tot un seguit d’accions de sensibilització en matèria d’igualtat, així com actuacions variades per a informar i prevenir sobre les violències masclistes a la seva població. Per aquest motiu la demanda i necessitat primera és la formació per totes les persones que van al capdavant d’aquesta regidoria.

Atesa aquesta voluntat el SIAD Priorat, ha gestionat la demanda d’aquesta formació a territori, posant en relleu la situació de la comarca de vint i tres micro municipis.

De la mà de l’Associació de Drets Sexuals i Reproductius, ha sigut una formació molt interessant i amena, amb un format de xerrada i exercicis pràctics, els quals han donat eines per a la creació de dispositius de prevenció i actuació, com els punts liles, als municipis.