Xerrada-taller "Què cal saber sobre l’oli? i introducció al tast d’olis" a les Jornades Culturals de l’Institut Priorat

Xerrada-taller "Què cal saber sobre l’oli? i introducció al tast d’olis" a les Jornades Culturals de l’Institut Priorat

18-04-2014
IMG-20140411-WA0009.jpg

Els dies 10 i 11 d’abril el Consell Comarcal del Priorat va col·laborar un curs més en les Jornades Culturals de l’Institut Priorat de Falset amb la realització de  dues sessions de la xerrada-taller "Què cal saber sobre l’oli? i introducció al tast d’olis".

Aquesta activitat es va impartir a alumnes de 3r i 4t d’ESO i Batxillerat i donava a conèixer el cultiu de l’olivera al Priorat, l’elaboració de l’oli d’oliva, els diferents tipus que n’existeixen i les qualitats de l’oli d’oliva verge extra. A més, els alumnes tenien la possibilitat de tastar diferents tipus d’oli i conèixer les diferències tant a nivell olfactiu com gustatiu. 

El taller s’inclou en les accions de sensibilització sectorial i formatives del programa Catalunya Emprèn, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu. La sessió va estar dirigida per Elisa Barceló i Sílvia Argilés, tècniques de l’Àrea de Promoció Comarcal del Consell Comarcal del Priorat i adscrites al programa.