SORTEIG DE NADAL DE PRODUCTE LOCAL DEL PRIORAT

SORTEIG DE NADAL DE PRODUCTE LOCAL DEL PRIORAT

01-12-2022

El Nadal és una època festiva en la que tots i totes consumim més. Sopars familiars, trobades amb amics, regals... qualsevol excusa és bona per ajuntar-nos i gaudir dels nostres. Us proposem que ens doneu un cop de mà fomentant el comerç local del Priorat, ajudant-nos a promocionar els productors/es, els productes i els comerços agroalimentaris de la nostra comarca.

Objecte del sorteig: El Consell Comarcal del Priorat, en el marc del PECT Pobles vius i actius, organitza un sorteig de Nadal de productes agroalimentaris de la comarca, amb l’objectiu de promocionar els productors/es i els productes agroalimentaris que es produeixen al territori, així com els comerços que els comercialitzen. 

En quines dates es pot participar en el sorteig? Durant el període comprès entre l’1 de desembre de 2022 i el 8 de gener de 2023 (ambdós dies inclosos).

Què cal fer per participar en el sorteig? Només cal que compris algun producte agroalimentari del Priorat, que li facis una fotografia on també hi hagi el tiquet de compra on es pugui veure la data en què ha estat adquirit, essent aquesta dins del període de participació del sorteig (no cal que es vegi el preu), i publiquis la foto a les teves xarxes socials (Instagram, Twitter i/o Facebook) amb l’etiqueta #ProducteLocalPriorat, mencionant el municipi i el negoci o productor a qui s’ha comprat.

En quins establiments pots comprar els productes? Directament als productors/es, o en qualsevol petit comerç de la comarca: agrobotigues, botigues de queviures, cooperatives, vinateries, cellers, carnisseries, obradors, forns/pastisseries, peixateries... Però recorda que necessites el tiquet de compra. Queden excloses grans superfícies (supermercats).

Quan i com es farà el sorteig? Un cop finalitzat el període, entre el 9 i el 13 de gener de 2023 es realitzarà el sorteig entre tots els usuaris de les xarxes socials que hagin publicat imatges de productes de la comarca amb l’etiqueta #ProducteLocalPriorat. Com més publicacions faci un usuari, més probabilitats tindrà de guanyar la panera. El sorteig es farà en un directe a l’Instagram @Prioratjove del Consell Comarcal del Priorat davant de la secretària de l’entitat.

Quin és el premi? El guanyador/a s’endurà una panera de productes agroalimentaris produïts al Priorat valorada en 130 € (aproximadament). Entre d’altres, inclourà vins (DOQ Priorat i DO Montsant), vermut, oli d’oliva verge extra, olives, embotits de diferents carnisseries, formatges de diferents obradors, cervesa artesana, fruits secs de diverses tipologies, dolços típics de la comarca i mel.

Consideracions sobre el premi: La persona guanyadora té dret a renunciar al premi, però no es podrà, en cap cas, bescanviar-lo per un altre de diferent ni per la seva equivalència en metàl·lic, havent de recollir-lo personalment al Consell Comarcal del Priorat (Plaça Quartera, 1. Falset), prèvia confirmació de dia i hora.

Quina participació pot quedar exclosa? Les participacions que incloguin imatges amb productes que no hagin estat comprats en petits comerços del Priorat o a productors de la comarca quedaran excloses. També s’exclouran les participacions que no incloguin el tiquet de compra o que, tot i incloure’l, aquest no mostri que la data de compra del producte és d’entre l’1 de desembre de 2022 i el 8 de gener de 2023.

Consulta les bases del sorteig en el següent enllaç, al document “Anunci Bases sorteig de Nadal!"

https://priorat.eadministracio.cat/board

 

Aquesta activitat forma part del PECT Pobles Vius i Actius, i s'emmarca en la RIS3CAT i en el Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Està cofinançada per la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.