Segon taller del nou cicle El Priorat amb Mirada Pagesa

Segon taller del nou cicle El Priorat amb Mirada Pagesa

El dia 31 de març es realitzarà la segona jornada d’aquest any 2023, que tractarà sobre el cultiu de l’horta ecològica.
09-03-2023

 

El dia 28 de febrer va iniciar-se el segon cicle de tallers "El Priorat amb mirada pagesa” amb la visita a la finca d’avellana ecològica de Jordi Perelló.

El segon taller es realitzarà el proper divendres dia 31 de març a Arbolí, on visitarem el cultiu d’horta ecològica de L’Horta de la Vall, els quals explicaran com gestionen la comercialització dels productes que cultiven, a més dels conceptes purament agrícoles.

“El Priorat amb mirada pagesa” compta amb una sessió mensual d’activitats participatives de transferència de coneixements per part de models d’agricultura d’èxit; podeu consultar totes les sessions previstes per aquest any 2023 a la web del Consell Comarcal del Priorat o clicant a aquest enllaç.

Els tallers són totalment gratuïts i les persones interessades es poden inscriure escrivint un correu electrònic a inscripcions@priorat.cat detallant el nom, cognoms, municipi i telèfon de contacte o trucant al Consell Comarcal del Priorat, al telèfon 977830119.

Aquest cicle de tallers forma part del projecte PECT Pobles vius i Actius i està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, objectiu d’inversió en creixement i ocupació. Aquest projecte també compta amb el cofinançament de la Diputació de Tarragona.

logos