Recarregades les 109 targetes moneder de les beques menjador distribuïdes a la comarca del Priorat

Recarregades les 109 targetes moneder de les beques menjador distribuïdes a la comarca del Priorat

06-04-2020

El Consell Comarcal del Priorat ha distribuït 109 targetes moneder de les beques de menjador a  la comarca, que dissabte passat (4 d’abril) van ser carregades per segon cop des de l'inici de l'actual emergència sanitària. 

Aquestes targetes moneder són una iniciativa dels departaments d’Educació i Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya, destinades a les famílies que tenen dret a un ajut de menjador escolar, amb l’objectiu de pal·liar les necessitats alimentàries dels nens i nenes mentre les escoles estiguin tancades. Els imports són de 4 euros per dia que l’escola estigui clausurada. Les targetes moneder s’han distribuït arreu de Catalunya: 144.000 targetes, en tot el país.

Aquestes targetes van arribar amb una càrrega inicial de 40 euros, corresponent als deu dies de confinament previstos inicialment. Dissabte passat, es va procedir a la recàrrega per un import de 40 euros més, que correspon als dies laborables compresos entre el 30 de març i el 9 d’abril (a més del 13 de març que no es va incorporar en la previsió inicial).

L’ús de les targetes és exclusivament per a compres que han de garantir l’alimentació dels infants. Les targetes moneder podran ser utilitzades en qualsevol comerç que estigui identificat com d’alimentació i tinguin datàfon.

Adjuntem un document FAQS, on hi consta tota la informació per a l’ús de les targetes, i per tal que els beneficiaris puguin comprovar el saldo de la seva targeta. 

Arxius adjunts