Projecte Gustum, 3 videoreceptes amb restauradors del Priorat

Projecte Gustum, 3 videoreceptes amb restauradors del Priorat

En el marc del projecte Gustum, s'han gravat 3 videoreceptes amb restauradors del Priorat, amb la finalitat d'ensenyar una petita mostra de la cuina que podem trobar a la nostra comarca.
07-07-2022

L'any 2021, en el marc del projecte Gustum, es van gravar 3 videoreceptes amb restauradors del Priorat, amb la finalitat d'ensenyar una petita mostra de la cuina que podem trobar a la nostra comarca. Les receptes, escollides pels participants, es caracteritzen per utilitzar majoritàriament ingredients produïts al territori, remarcant així la importància del sector primari del país.

El projecte Gustum té per objectiu la creació d'activitat econòmica al territori a partir de la promoció i la comercialització del producte agroalimentari local i de la sinergia amb altres sectors del territori com el turisme, la gastronomia i el petit comerç. Està finançat pel Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el Fons Europeu Agrari de Desenvolupament Rural. Amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona.

Videoreceptes:
 

  • Amanida de tomata amb gaspatxo de mango, oliva i piparra - Restaurant Quatre Molins (Cornudella de Montsant). Xef Rafel Muria

                https://www.youtube.com/watch?v=H65tpzCLWgU&t=251s
 

  • Milfulles de pedrer de pollastre amb cruixent de comí i albergínia - Restaurant Brots (Poboleda). Xef Pieter Truyts

                https://www.youtube.com/watch?v=eEfzUxt9M3s&t=10s
 

  • Bunyolets de pa amb vi i sucre - Restaurant El Cairat (Falset). Xef Mercè Pallejà

                https://www.youtube.com/watch?v=OHEFpgTCdsc