PIMEC Priorat proposa constituir una Taula del Comerç del Priorat

PIMEC Priorat proposa constituir una Taula del Comerç del Priorat

La constitució d’aquesta taula s’emmarcaria en el marc de l’operació “Foment del comerç innovador i sostenible al Priorat”, inclosa en el PECT
25-06-2020

PIMEC Priorat s’ha proposat constituir una Taula del Comerç del Priorat, la qual agruparia administracions locals i comarcals, associacions i dinamitzadors comercials i agents del sector, entre altres. La constitució d’aquesta taula, que s’emmarcaria en el marc de l’operació “Foment del comerç innovador i sostenible al Priorat”, inclosa en el PECT Priorat, està prevista el proper dilluns 29 de juny, entre les 12 i les 13 h i per videoconferència.

L’objectiu és que aquesta taula esdevingui l’emplaçament on el sector pugui debatre i consensuar, de manera periòdica, les necessitats i accions a dur a terme, a fi de millorar la coordinació, enfortir i fer més eficient el comerç del Priorat. 

A banda de la constitució de la taula, en aquesta videoconferència també està previst que es presentin i debatin futures accions previstes, com la creació d’una marca i una promoció comercial de la comarca.

Així doncs, en el transcurs de la reunió està previst el següent ordre del dia:

  • Intervenció del Sr. Àlex Goñi, president de PIMEC Comerç.
  • Estat actual de les actuacions de PIMEC en el marc del PECT Priorat, a càrrec de Rut López, tècnica de PIMEC.
  • Presentació de la proposta de campanya de promoció comercial del Priorat, a càrrec de Marc Ferré, tècnic de projectes a Pymeralia (consultoria de màrqueting).
  • Torn de preguntes.
  • Cloenda: acords i properes passes.

Per poder participar en la reunió, els interessats han d’enviar un correu electrònic a l’adreça rlopez@pimec.org, indicant el nom i el DNI, el càrrec i l’organització a la qual pertanyen, la població i el correu electrònic de contacte. L’enllaç de connexió a la conferència serà facilitat el mateix dia de la celebració d’aquesta, a primera hora.

El PECT Priorat

El PECT Priorat és un projecte de recerca i innovació que vol potenciar un model de desenvolupament a la comarca del Priorat que integra en un mateix eix el desenvolupament econòmic i la gestió sostenible del paisatge i dels recursos agrícoles i culturals de la comarca. El PECT de la comarca del Priorat persegueix la transformació econòmica mitjançant un fort component d’innovació, la generació de noves oportunitats, la millora de la qualitat i condicions de vida de la població de la comarca, i la preservació i posada en valor del territori. 

Cofinançat per la Unió Europea, mitjançant el FEDER, PECT significa “Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial”, i en el cas del Priorat els socis impulsors en són cinc: Consell Comarcal del Priorat (que exerceix com a coordinador), Denominació d’Origen (DO) Montsant, Denominació d’Origen Qualificada (DOQ) Priorat; PIMEC - Micro, Petita i Mitjana d’Empresa de Catalunya; i VITEC-Parc Tecnològic del Vi.