Permacultura Montsant, quart taller del cicle "Amb mirada pagesa"

Permacultura Montsant, quart taller del cicle "Amb mirada pagesa"

El proper 28 de setembre el Consell Comarcal del Priorat, amb la col·laboració d’Unió de Pagesos, realitzarà el quart taller pràctic del cicle “El Priorat amb mirada pagesa”. El taller impartit per Permacultura Montsant tindrà lloc a Arbolí.
18-08-2022

El proper 28 de setembre es celebrarà a Arbolí el quart taller del cicle "El Priorat amb mirada pagesa". 
Aquest serà impartit per l'Institut de Permacultura Montsant i es centrarà en la Bioconstrucció en finques agrícoles i la gestió de l'energia i l'aigua. 

 

El taller és gratuït. Per a més informació i inscripcions:

Consell Comarcal del Priorat

inscripcions@prirorat.cat

977830119

 

Aquest cicle de tallers forma part del projecte PECT Pobles vius i Actius 

El PECT Pobles Vius i Actius

El Projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT) “Pobles vius i actius. Territori equilibrat i innovador” vol lluitar contra el despoblament de les àrees rurals a través de dos àmbits d’actuació: la innovació social i l’especialització intel·ligent. D’una banda, s’aplica la tecnologia a l’escola rural i la cura de la gent gran per tal de millorar la qualitat de vida als pobles. I de l’altra, es posa el focus en el sector vitivinícola, l’agroalimentari i els productes locals per tal de treballar en la seva especialització i augment de competitivitat. Liderat i coordinat per la Diputació de Tarragona, hi participen també la Universitat Rovira i Virgili, el Consell Comarcal del Priorat, l’Organisme autònom de desenvolupament de la Conca de Barberà (Concactiva), el Parc Tecnològic del Vi (VITEC) i  l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA). El projecte està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, objectiu d’inversió en creixement i ocupació.

logos