Inici de les classes de "Coneixement de la Societat Catalana i el seu marc jurídic" al Consell Comarcal del Priorat

Inici de les classes de "Coneixement de la Societat Catalana i el seu marc jurídic" al Consell Comarcal del Priorat

En aquesta ocasió, hi prenen part 6 alumnes d'origen nouvingut de municipis de la comarca
07-10-2021

Aquesta setmana, concretament el dimecres 6 d'octubre, s'han iniciat al Consell Comarcal del Priorat les classes del mòdul C "Coneixement de la Societat Catalana i el seu marc jurídic", en les quals prenen part 6 alumnes d'origen nouvingut de municipis de la comarca (El Masroig, La Figuera i Falset).

El contingut d'aquestes classes, de 3 hores de durada distribuïdes en 5 sessions, permetrà als assistents obtenir el certificat d'acollida, el qual podrà donar accés a l'arrelament social. A banda, l'alumnat també es dotarà eines i recursos per donar una solució a les situacions i problemes que la quotidianitat al nostre país li pugui plantejar. Un dels objectius és que les persones formades en aquestes classes siguin més autònomes i competents, a fi de poder exercir com a membres actius i responsables, i per tant, tenir capacitat de comprendre la realitat social en la qual es viu.

Aquest cursos es realitzen des del Consell Comarcal del Priorat, finançats per la Direcció General de Migracions, Refugi i Antiracisme  i amb la col·laboració del Fons Social Europeu.