Entra en servei una nova brigada al Priorat

Entra en servei una nova brigada al Priorat

La brigada presta servei als diferents municipis, coordinada pel Consell Comarcal i en el marc dels plans d’ocupació de la Diputació de Tarragona
11-08-2023

El Priorat compta des d’aquest mes de juliol amb una brigada de 5 treballadors que durà a terme tasques de manteniment de jardineria, pintura i obra a diversos municipis. La brigada, finançada per la Diputació de Tarragona en el marc dels seus plans d’ocupació, és coordinada pel Consell Comarcal.

Els treballadors que formen la brigada es trobaven en situació d’atur i, mitjançant el pla d’ocupació, estaran empleats durant 6 mesos. En aquest temps, i a banda de les tasques de manteniment que executaran a diversos municipis del Priorat, també rebran formació que els permetrà millorar les seves competències professionals. De fet, ja han participat en una formació per utilitzar com pertoca eines de treball en l’àmbit de la jardineria i les tasques forestals, com són la desbrossadora i la motoserra.

Pel que fa a les actuacions de manteniment als municipis del Priorat, aquestes han estat sol·licitades al Consell Comarcal per part dels ajuntaments.