El Consell Comarcal del Priorat ha programat la formació virtual “Eines per al guia turístic”

El Consell Comarcal del Priorat ha programat la formació virtual “Eines per al guia turístic”

El curs gratuït es durà a terme els dilluns i dimecres del 18 d’octubre al 22 de novembre i té per objectiu dotar els participants de coneixements bàsics en la realització de visites en espais d'interès cultural, adquirint coneixements relacionats amb la professió de guia
10-09-2021

El Consell Comarcal del Priorat ha programat la formació virtual “Eines per al guia turístic”, formació que es durà a terme del 18 d’octubre al 22 de novembre i que té per objectiu dotar els participants de coneixements bàsics en la realització de visites en espais d'interès cultural, adquirint coneixements relacionats amb la professió de guia.

El curs és gratuït i s’impartirà els dilluns i dimecres de 17 a 20 h. Principalment va adreçat  a persones que estan treballant en empreses privades, tot i que es reserva fins a un 30% de places per a persones aturades. No poden assistir al curs funcionaris ni treballadors de l’administració pública.

Pel que fa al programa formatiu, els objectius específics que es proposa són acompanyar, informar, coordinar i assistir un grup durant una visita turística o d’oci; entendre els conceptes de guiatge, assistència, assessorament i planificació d'activitats on existeix la figura de guia de turisme; identificar els elements que intervenen en les activitats de guiatge; enumerar, descriure i dissenyar cada una de les fases del procés de disseny i programació d'activitats on participi un guia de turisme; adquirir les habilitats comunicatives necessàries per transmetre la informació de manera correcta; ser capaç de preparar visites guiades, tenint en compte les diferents fases, i practicar in situ la visita guiada i adquirir coneixements en comunicació i tecnologia per compartir i comunicar amb més eficàcia.

La formació serà impartida per l’Acadèmia BRM. Les persones interessades poden sol·licitar la seva inscripció al Consell Comarcal del Priorat (977 83 01 19 - aodl@priorat.cat). La participació al curs està subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de la Generalitat de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal del Govern d’Espanya.