El Consell Comarcal del Priorat contracta tres joves en pràctiques per a tasques de turisme i comunicació

El Consell Comarcal del Priorat contracta tres joves en pràctiques per a tasques de turisme i comunicació

La contractació d’aquests joves, a jornada completa i per a un període de 6 mesos, s’emmarca en el programa Garantia Juvenil.
11-10-2021

El Consell Comarcal ha contractat, a jornada completa i per a un període de 6 mesos, 3 joves en pràctiques en el marc del programa Garantia Juvenil.

2 d'aquests joves tindran la tasca de realitzar un inventari i revisió de la Xarxa de Camins del Priorat, a fi d'elaborar una memòria en la qual constin el nombre de senyals indicadors, el seu estat i la seva localització. A banda d'aquesta tasca central, també donaran suport a l'Oficina de Turisme del Consell Comarcal, ja sigui en l'atenció als visitants o en l'elaboració de memòries i informes diversos.

El tercer jove contractat prestarà suport a la comunicació de l'ens comarcal, amb especial atenció a les xarxes socials en diferents perfils i canals. És a dir, donarà suport en la comunicació de l'ens comarcal així com a àrees d'aquest que també compten amb perfils propis, com l'Oficina Jove o l'Oficina de Turisme. Alhora, també està previst que dugui a terme altres tasques relacionades amb la informació i la comunicació del Consell.

La contractació d'aquests joves en el marc del programa Garantia Juvenil està cofinançada per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu, amb un cofinançament del 91,98%.

logos