Darrera jornada del cicle sobre mitigació del canvi climàtic al món agrícola del Priorat

Darrera jornada del cicle sobre mitigació del canvi climàtic al món agrícola del Priorat

La jornada es realitzarà el proper dia 10 de maig, a les 18 h a la sala d’actes de l’Ajuntament de Cornudella.
03-05-2023

El Consell Comarcal del Priorat organitza, dins del programa PECT Pobles vius i actius, la darrera jornada del cicle sobre mitigació del canvi climàtic al món agrícola del Priorat. La jornada es realitzarà el proper dia 10 de maig, a les 18 h a la sala d’actes de l’Ajuntament de Cornudella.

Després de la celebració de les dues primeres jornades, a Falset i Cabacés, en les quals vam poder apropar als prioratins estratègies per mitigar la nova realitat climàtica que afronten els seus cultius, acabarem el cicle a Cornudella de Montsant.

En primer lloc, gaudirem de la presentació del “Manual de bones pràctiques agrícoles per mitigar el canvi climàtic”, per part de l’Espigall i VITEC.

En segon lloc tindrem una ponència de Blai Vidiella (Institut de Biologia Evolutiva, CSIC-UPF) especialista en sistemes complexos i activitats regeneratives, que ens presentarà de la relació entre les activitats humanes i el futur del clima; per últim, celebrarem una taula rodona amb la presència de persones relacionades amb el món agrícola de Cornudella i el seu entorn i en la qual tothom estarà convidat a formular les seves preguntes i observacions.

L’activitat no requereix inscripció prèvia, de manera que és d’accés lliure i obert a tothom.

Aquest cicle de jornades forma part del projecte PECT Pobles vius i Actius i està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, objectiu d’inversió en creixement i ocupació. Aquest projecte també compta amb el cofinançament de la Diputació de Tarragona.