Comença la 3a edició del curs de Sumilleria i Maridatge a Falset

Comença la 3a edició del curs de Sumilleria i Maridatge a Falset

El curs està organitzat en el marc del projecte Horitzó Priorat
07-11-2025

Aquest dimecres, 5 de novembre, va arrencar la 3a edició del curs de Sumilleria i Maridatge, una formació molt ben valorada que, per segon any consecutiu, es duu a terme a l’Escola d’Enologia de l’Institut Priroat de Falset gràcies a la cessió de les seves instal·lacions i de la seva magnífica sala de tast.

El curs compta amb la participació de professors de la pròpia escola, com per exemple Maruxa Roel i Joaquim Auqué, que aporten la seva experiència i coneixement en el món del vi i el maridatge.

En aquesta edició s’han completat totes les seves places disponibles amb 12 alumnes inscrits, que tindran l’oportunitat d’aprofundir en el coneixement del vi, la seva degustació i la combinació amb diferents tipus d’aliments. A més, aquest tipus d’accions formatives permeten millorar les competències professionals mitjançant una formació de qualitat, pràctica i directament aplicable al lloc de treball.

El curs està subvencionat en la seva totalitat pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya i s’adreça tant a persones treballadores com a persones desocupades.  Està organitzat en el marc del projecte Horitzó Priorat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Paisatge i Sostenibilitat del Consell Comarcal del Priorat, dins del programa “Treball a les comarques”, finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC). També compta amb la col·laboració amb el centre de formació BRM de Móra d’Ebre.

 

logo