Cellers de la comarca del Priorat ofereixen visites gratuïtes al personal sanitari

Cellers de la comarca del Priorat ofereixen visites gratuïtes al personal sanitari

15-07-2020

Una vintena de cellers de la comarca del Priorat han decidit obrir les seves portes de manera gratuïta al personal sanitari, en agraïment pel treball i esforç que han dut a terme els darrers mesos arran de l’emergència sanitària provocada per la Covid-19.

La majoria d’aquests cellers ja organitzen habitualment visites a les seves terres i instal·lacions i ara han decidit posar aquests serveis gratuïtament a disposició del personal sanitari. Els únics requisits que es posen sobre la taula és la necessitat d’acreditar-se degudament i la reserva prèvia de la visita directament al celler. 

La consellera de Turisme del Consell Comarcal del Priorat, Marta Camp, ha volgut agrair aquesta iniciativa als cellers, alhora que ha insistit en què “tenim una comarca que, en bona mesura, reuneix els valors que reclamen els turistes en aquest moment tan especial: pobles petits, vida sana i tranquil·la, natura, paisatge, enoturisme i turisme actiu”.

Els cellers que s’han sumat a la iniciativa són Ficaria Vins; pel que fa a la DO Montsant: Aibar, Celler Masroig, Celler Pascona, Cellers Capafons-Ossó, Coca i Fitó, Mas de les Vinyes, Vinyes Domènech i; pel que fa a la DOQ Priorat: Celler Balmaprat, Celler Crivellé i Valls, Celler Devinssi, Celler Escoda Pallejà, Celler Família Nin Ortiz, Celler Lo, Cellers de la Cartoixa de Montsalvat, Cellers Scala Dei, Combier-Fischer-Gerin, La Conreria d’Scala Dei, Ferrer Bobet, Mas Alta, Meritxell Pallejà, Merum Priorati, Sabaté i Mur Vinaters, Sangenís i Vaqué, Solà Clàssic i Terra Dominicata.