17/10/2019

El president del Consell Comarcal del Priorat, Xavier Gràcia, ha signat avui la resolució que fixa els serveis mínims que prestarà la institució amb motiu de la vaga general d'aquest divendres 18 d'octubre. Consulteu el document adjunt. 

16/10/2019

La Comissió del Paisatge i la Sostenibilitat del Priorat ha decidit ajornar sense data la celebració de la tercera edició del Dia del Paisatge del Priorat, que estava prevista per al dissabte 26 d’octubre a Escaladei.  L’ajornament respon a la convocatòria, aquell mateix dia, d’una gran mobilització social a Barcelona, en rebuig a la sentència contra els presos polítics catalans. Els organitzadors del Dia del Paisatge entenen que la condemna i el moment excepcional que viu el país, interpel·la a tota la ciutadania i que, en conseqüència, de manera coherent amb l’esperit del projecte comarcal, cal sumar esforços per què la mobilització del dia 26 d’octubre sigui tot un èxit. 

16/10/2019

El Consell Comarcal del Priorat va aprovar ahir per unanimitat, en una sessió plenària convocada d’urgència, una moció de rebuig a la sentència de condemna dels presos polítics, alhora que es reclama la seva amnistia i el dret d’autodeterminació. 

Darreres notícies

14/10/2019

El Consell Comarcal del Priorat celebrarà demà dimarts a la tarda (19.30 hores) un ple extraordinari convocat d’urgència arran de la sentència contra els presos polítics catalans feta pública avui pel Tribunal Suprem. En el decurs del plenari s’aprovarà una moció en la qual es demana l’amnistia dels condemnats i en defensa del dret d’autodeterminació. 

11/10/2019

La Comissió del Paisatge i la Sostenibilitat del Priorat, organitzadora del Dia del Paisatge del Priorat, ha donat a conèixer el programa de la tercera edició, que tindrà lloc a Escaladei el dissabte 26 d’octubre. Com sempre, la jornada té voluntat participativa i és oberta a tothom, amb l’objectiu de ser un espai de trobada, reflexió i debat anual sobre tot allò que s’està fent a la comarca al voltant de la gestió del paisatge.

04/10/2019

La Junta de Govern del Consell Comarcal del Priorat ha aprovat  les bases que regulen els ajuts per a l’assistència a activitats extraescolars d’infants i adolescents en situació de vulnerabilitat durant el present curs educatiu (2019-2020) Les bases redactades i aprovades tenen com a origen un acord signat recentment entre el Consell Comarcal del Priorat i l’Obra Social “la Caixa”, amb el principal objectiu d’afavorir la integració social d’aquests infants i joves que no poden permetre’s cap activitat extraescolar durant el seu temps lliure.

30/09/2019

Escaladei acollirà el dissabte 26 d’octubre la tercera edició del Dia del Paisatge del Priorat, que organitza la Comissió del Paisatge i la Sostenibilitat del Priorat. Es tracta d’una jornada amb voluntat participativa i oberta a tothom, que té per objectiu ser un espai de trobada, reflexió i debat anual sobre tot allò que s’està fent a la comarca al voltant de la gestió del paisatge.

27/09/2019

El Consell Comarcal del Priorat celebrarà el proper dilluns 30 de setembre, a les 19.30 h, una sessió plenària de caràcter ordinari. A continuació detallem l’ordre del dia del Ple.

24/09/2019

“Dones de ciència” és el títol de la nova exposició didàctica que acull el vestíbul del Consell Comarcal del Priorat, a Falset. La proposta és una producció itinerant de l’Institut Català de les Dones, que al Priorat compta amb la col·laboració del Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) del Consell. 

19/09/2019

La diputada de medi ambient Eva Maria Mata, nova representant de la Diputació de Tarragona a la Comissió del Paisatge i la Sostenibilitat de Priorat-Montsant-Siurana, ha visitat aquesta setmana el Priorat per conèixer de primera mà l’estat de la candidatura del Priorat a Patrimoni Mundial de la UNESCO i el treball que du a terme l’Oficina del Paisatge en el marc del desplegament del Sistema de Gestió del paisatge del Priorat

17/09/2019

El Servei Comarcal de Català (SCC) del Priorat ha obert les inscripcions per als cursos presencials de català i es podran fer fins al 20 de setembre.  L’horari d’atenció és de 9 a 14 h i els dimarts i dijous també de 15.30 a 18.30 h.

10/09/2019

Apropar els serveis de la Cambra de Comerç de Reus a les empreses de tota la seva demarcació (Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Ribera d’Ebre i Terra Alta). Aquest és un dels objectius prioritaris de l’ens cameral en la nova etapa iniciada el passat mes de maig. Un objectiu en el que la Cambra vol comptar amb els Consells Comarcals per tal que acullin físicament oficines descentralitzades de la Cambra des de les quals els professionals de l’ens podran atendre les necessitats dels empresaris i oferir els serveis camerals sense que s’hagin de desplaçar a Reus.