11/12/2019

El Consell Comarcal del Priorat  ha acollit aquest matí la jornada PECT Priorat: Noves oportunitats per a tothom, que ha servit per presentar públicament el Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial del Priorat (PECT), així com les diferents operacions que s’emmarquen en aquest projecte de desenvolupament econòmic i gestió sostenible del paisatge agrícola prioratí. 

04/12/2019

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obre novament període d’inscripció als cursos de català durant el mes de desembre, amb una oferta de centenars de cursos organitzats pels 22 centres de normalització lingüística distribuïts per tot el territori.

03/12/2019

Any rere any, augmenta el nombre de jocs en català al mercat i any rere any el Consorci per a la Normalització Lingüística actualitza el catàleg de jocs disponible a la seva pàgina web, www.cpnl.cat/jocs, per donar visibilitat a aquesta oferta. Aquesta tasca d’actualització constant s’emmarca en la campanya “I tu, jugues en català?”, que té un altre objectiu clar: fer conèixer els establiments que tenen en el seu estoc aquests productes.

Darreres notícies

04/12/2019

El Consell Comarcal del Priorat i la direcció general d’Igualtat del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat han subscrit un acord per impulsar un Servei d’Atenció Integral (SAI) per a defensar els drets de les persones LGTBI. L’acte de signatura ha tingut lloc a la seu del Consell Comarcal del Priorat, a Falset, i ha anat a càrrec del president de la institució, Xavier Gràcia, i de la directora general d’Igualtat, Mireia Mata. 

03/12/2019

El Consell Comarcal del Priorat acollirà el proper 11 de desembre la jornada PECT Priorat: Noves oportunitats per a tothom. La jornada servirà per presentar el Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial del Priorat, així com les diferents operacions que s’emmarquen en aquest projecte de desenvolupament econòmic i gestió sostenible del paisatge agrícola prioratí. 

03/12/2019

Un centenar de persones van participar dissabte passat, al Castell de Falset, en la tercera edició del Dia del Paisatge del Priorat, una jornada oberta a tothom i amb voluntat participativa, que té com a objectiu ser un espai de trobada, reflexió i debat anual sobre tot allò que, especialment des dels diferents fòrums sectorials, s’està fent a la comarca al voltant de la gestió del seu paisatge cultural.

28/11/2019

El Castell de Falset acollirà dissabte vinent al matí la tercera edició del Dia del Paisatge del Priorat, una jornada oberta a tothom i amb voluntat participativa, que té com a objectiu ser un espai de trobada, reflexió i debat anual sobre tot allò que, especialment des dels diferents fòrums sectorials, s’està fent a la comarca al voltant de la gestió del seu paisatge cultural.

28/11/2019

L’Oficina Jove del Priorat celebra aquesta setmana el seu 10è aniversari. Inaugurada el novembre de 2009, va ser la primera Oficina Jove que s’obria al Camp de Tarragona i que reunia en una finestreta única la borsa jove d’habitatge, l’oficina jove de treball i el punt d’informació juvenil.

26/11/2019

El Consell Comarcal del Priorat es va sumar dilluns als actes del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, que se celebra el 25 de novembre. Els treballadors es van convocar a l’entrada de la seu de l’ens comarcal per fer lectura del manifest d’enguany, que adverteix que “una agressió sexual a una dona no és un fet puntual, sinó una expressió més de l'estructura patriarcal, una agressió contra totes nosaltres, contra totes les dones. Aquesta violència funciona de forma alliçonadora, ens socialitza en la por i ens llença un missatge ben clar, sobretot dirigit a les dones més joves: volen controlar i sotmetre la vida de les dones”.

23/11/2019

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Damià Calvet, ha anunciat aquesta tarda una inversió pública d’uns 300.000 euros pels pal·liar els danys que els aiguats del passat 22 i 23 d’octubre van ocasionar a la comarca del Priorat. 

20/11/2019

Ràdio Falset emetrà aquest dissabte 23 de novembre, a les 13 h i en el transcurs del programa l’Hora del Vermut, un espai especial amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, que se celebra el 25 de novembre.

13/11/2019

El Consell Comarcal ha incorporat aquest recentment tres joves en pràctiques per dur a terme tasques d’auxiliars administratius. Els joves, contractats a jornada completa dins del programa Joves en Pràctiques, donaran suport a diferents àrees de l’ens comarcal durant 6 mesos.

11/11/2019

La tercera edició del Dia del Paisatge del Priorat, enguany excepcionalment, se celebrarà el matí del dissabte 30 de novembre i tindrà lloc al Castell de Falset. Cal recordar que la Comissió del Paisatge i la Sostenibilitat del Priorat va decidir ajornar la celebració, ja que en la data prevista, el 26 d’octubre, es va convocar una gran mobilització social a Barcelona, en rebuig a la sentència contra els presos polítics catalans, i els organitzadors van adherir-se a la convocatòria.