09/11/2018

El ple del Consell Comarcal del Priorat va aprovar ahir tots els punts de l’ordre del dia, incloses dues mocions sobrevingudes en relació l’absolució dels presos polítics i l’atenció telefònica al CAP de Falset. 

08/11/2018

El Consell Comarcal del Priorat celebrarà aquest dijous 8 de novembre, a les 19 h, una sessió plenària de caràcter ordinari. El Ple tindrà el següent ordre del dia.

08/11/2018

El Consell Comarcal del Priorat va acollir dimecres la presentació del programa Catalan Wines USA, presentació que tenia per objectiu d'informar els cellers prioratins sobre el funcionament del mercat del vi i el cava als Estats Units i donar a conèixer les noves ciutats que es visitaran en l'edició 2019-2020.

08/11/2018

Nombroses institucions, agents i associacions de la comarca del Priorat han demanat conjuntament la “intervenció urgent” del Conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, “per constituir la taula de gestió de l’aigua del riu Siurana al més aviat possible”. 

07/11/2018

Salvador Olivé, conseller delegat de Serveis a les Persones del Consell Comarcal del Priorat, va encapçalar la delegació prioratina a l’acte d’ahir de tancament de campanya de “Verema Solidària”, que en la seva tercera edició ha recaptat 14.818 €, dels quals 4.445 € s’han destinat a Càritas Falset.

23/10/2018

Les brigades del Consell Comarcal del Priorat segueixen realitzant actuacions a diversos municipis del Priorat. Aquesta mena de contractes permeten fer intervencions a tota la comarca, alhora que els contractats destinen temps a la formació, de manera que poden ampliar coneixements i enriquir els seus currículums professionals

22/10/2018

El Consell Comarcal del Priorat i ACCIÓ presentaran el pròxim 7 de novembre, a les 11 h i a la sala d’actes de l’ens comarcal, el programa Catalan Wines USA, amb l’objectiu d'informar sobre el funcionament del mercat del vi i el cava als Estats Units i conèixer les noves ciutats que es visitaran en l'edició 2019-2020.

16/10/2018

El Consell Comarcal del Priorat es va sumar ahir dilluns 15 d’octubre a la commemoració del Dia Internacional de la Dona Rural. Davant la seu de la institució es va procedir a la lectura de la declaració del Consell Nacional de les Dones de Catalunya.

09/10/2018

El mes d’octubre tindran lloc a Falset diversos actes commemoratius de l’Any Fabra. En primer lloc, del 17 al 31 d’octubre es podrà veure a la Biblioteca Salvador Estrem i Fa l’exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa”, que presenta l’aportació de Fabra a la llengua catalana, el gran arrelament social de la seva figura i obra arreu de Catalunya i l’impuls a la llengua que va suposar el seu treball.

09/10/2018

El Consell Comarcal del Priorat ja ha presentat oficialment a la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) una sol·licitud formal per tal que revisi la concessió d’aigües del riu Siurana a la Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes, que precisament consta inscrita al Registre d’Aigües de la CHE.