14/09/2018

El conseller d’Interior, Miquel Buch, assistirà aquest dissabte, 15 de setembre a les 10 del matí,  a la sessió del programa per a motoristes en la carretera Formació 3.0 que tindrà lloc al llarg del matí a la C-242 a Cornudella de Montsant.

13/09/2018

Representants de la comarca del Priorat van demanar ahir a la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, compromís per part de la Generalitat, recursos i una major coordinació entre els departaments del Govern per tirar endavant amb èxit el Sistema de gestió del paisatge cultural agrícola Priorat-Montsant-Siurana, candidat a Patrimoni mundial de la Unesco. La consellera va visitar ahir la comarca, on va mantenir una reunió de treball amb impulsors de la candidatura prioratina, entre els quals hi havia el president i el vicepresident  del Consell Comarcal del Priorat i diversos membres de l’associació Prioritat.

12/09/2018

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Teresa Jordà, visitarà aquesta tarda la comarca del Priorat, on participarà en diversos actes i mantindrà reunions de treball. Entre les reunions previstes, se n’ha programat una al Consell Comarcal del Priorat que té com a únic punt de l’ordre del dia la candidatura prioratina a Patrimoni Mundial de la Unesco. 

12/09/2018

El Servei Comarcal de Català (SCC) del Priorat comença les inscripcions per als cursos presencials de català el dia 17 fins al 25 de setembre.  L’horari d’atenció és de 10 a 14 h i els dimarts i dijous també de 16 a 18.30 h.

08/08/2018

Fins a 125 futbolistes de nou equips diferents han participat a la 1a Lliga de futbol sala de la comarca del Priorat, organitzada per l’Oficina Jove del Priorat. La lliga, que tot just acaba de finalitzar, és una iniciativa sorgida d’un grup de joves de la comarca, que ha comptat amb el suport i la col·laboració del Consell Comarcal del Priorat i l’Ajuntament de Falset. L’Oficina Jove té clar que, en vista de l’èxit, la iniciativa tornarà a ser una realitat l’estiu de 2019, alhora que vol agrair especialment el civisme de tots els participants. 

16/07/2018

Aquesta exposició, que cedeix gratuïtament el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura, es podrà visitar del 18 de juliol al 7 d’agost a Ulldemolins, del 29 d’agost al 18 de setembre a Capçanes, del 19 de setembre al 9 d’octubre estarà exposada a l’Institut Priorat de Falset, i finalment, del 21 de novembre a l’11 de desembre es podrà veure a l’Institut Montsant de Cornudella de Montsant.

12/07/2018

La polèmica sobre el transvasament del riu Siurana no s’atura, i la controvèrsia política va en augment. En aquesta entrevista, el president del Consell Comarcal del Priorat, Jordi Sabaté, mostra la voluntat del Consell d’anar a totes en defensa del riu Siurana i els interessos del Priorat, “però amb informació jurídica damunt la taula i amb ple coneixement de les cartes que tenim per aconseguir el millor resultat”.

11/07/2018

El passat mes de juny va finalitzar el programa de Treball i Formació, coordinat pel Consell Comarcal del Priorat, que durant sis mesos ha empleat persones majors de 40 anys en situació d’atur i no perceptores de prestació de subsidi. Aquestes s’han encarregat, d’una banda, de la neteja i condicionament de senders i instal·lacions municipals i, de l’altra, de la neteja de domicilis acollits al Servei d’Atenció Primària (SAD). 

11/07/2018

El Consell Comarcal del Priorat i PIMEC organitzen una jornada informativa gratuïta per tractar “La Nova Llei de Contractes del Sector Públic i el Nou Reglament Europeu de Protecció de Dades”. La jornada, que tindrà lloc el 23 de juliol a partir de les 10.30 h a la seu del Consell Comarcal, s’adreça principalment a empreses i al col·lectiu d’autònoms.

09/07/2018

Per necessitats urgents (substitució temporal per baixa en el Servei de Formació i Ocupació i Borsa Treball del Consell Comarcal del Priorat), es busquen candidats/es amb capacitats per gestionar aquest servei.

Requisits:

  * Titulació en psicologia o similar.

  * Experiència acreditada en formació i gestió en llocs similars.

Termini màxim presentació ofertes: divendres 13 de juliol