Notícies

08/05/2017
La iniciativa planteja un seguit de tallers perquè els escolars de cicle mitjà coneguin amb més detall els valors materials i immaterials del territori on viuen

La Vilella Alta rebrà l’11 de maig més de 230 alumnes de la comarca en el marc de “Coneixem el Priorat”, una iniciativa pensada perquè els escolars coneguin i prenguin consciència dels valors materials i immaterials de la seua comarca.

03/05/2017
L’ens comarcal es proposa crear un entorn de treball productiu, segur i respectuós per a totes les persones, en el qual prevalgui la dignitat d’homes i dones

El Consell Comarcal del Priorat s’ha dotat recentment d’un Pla d’igualtat per fer efectiva la igualtat entre dones i homes, tal com preveu la Llei 17/2015, que obliga les administracions a aprovar plans que eliminin la discriminació per raó de sexe.

28/04/2017

Arriba la segona edició de Benvinguts a Pagès i la pagesia catalana es prepara per a viure de nou un gran cap de setmana de portes obertes. Gairebé 250 pagesos, ramaders i pescadors d’arreu de Catalunya oferiran visites gratuïtes a les seves explotacions els dies 3, 4 i 5 de juny, perquè la ciutadania pugui conèixer i tastar els productes cultivats, criats i pescats a casa nostra.

25/04/2017
Les sol·licituds de subvenció d’aquest ajuts, que fomenten l'accés a l'habitatge dels sectors poblacionals amb més dificultats econòmiques, es poden presentar a l’Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Priorat

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha obert la convocatòria per a la concessió de les subvencions, en règim de concurrència competitiva, per al pagament del lloguer d'habitatges de l'any 2017. L’objectiu central de l'Agència d'Habitatge de Catalunya i els ens gestors d'aquest programa, com el Consell Comarcal del Priorat, és fomentar l'accés a l'habitatge en règim de lloguer dels sectors poblacionals amb més dificultats econòmiques.

30/03/2017

Aquest petit text tan sols vol expressar el dolor que sentim per la mort de Neus Miró, prioratina orgullosa de ser-ho i peça clau del Parc Natural de Montsant des del moment de la seva fundació. És un dolor que mostrem com a persones però també com a representants d’una institució (el Consell Comarcal del Priorat) que ha col·laborat estretament amb el Parc Natural i amb la Neus al llarg dels últims anys.

28/03/2017
Oberta nova convocatòria del Pla d’Ocupació de la Diputació, que s’ha de posar en marxa aquest 2017

El Consell Comarcal del Priorat compta, en la primera meitat d’aquest 2017, amb una brigada de treballadors en el marc del Programa Treball i Formació, en aquest cas adreçat tant a persones beneficiaries de la Renda Mínima d'Inserció (PRMI) com a aturats que no perceben cap prestació o subsidi. Aquesta programa –finançat per la Generalitat de Catalunya a través del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu– ha permès contractar a cinc persones, que actualment fan feines de manteniment als municipis i neteja forestal en diferents pobles de la comarca.

24/03/2017

Provisió interina d’una plaça d’arquitecte. Aquesta plaça esta enquadrada  en el Grup A1, de l’Escala d’Administració Especial, Subescala Tècnica.

24/03/2017
Els prioratins han explicat al president en quina fase es troba la candidatura, que manté intactes les seves possibilitats

Els impulsors de la candidatura “Priorat-Montsant-Siurana, mosaic mediterrani” s’han reunit aquest dijous amb el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont. En el decurs de la trobada, els impulsors han exposat al president l’estat en què es troba la candidatura així com les actuacions que està previst dur a terme tant a curt com a mitjà termini.

23/03/2017
Tasques de desbrossament i manteniment de camins tornaran a centrar el pla d’ocupació en el cas del Priorat

La Diputació de Tarragona, en col·laboració amb els Consells Comarcals, impulsa un any més els Plans d'Ocupació Comarcals amb l'objectiu de dinamitzar el mercat laboral al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre. Ahir al matí, el president de la Diputació, Josep Poblet, i els presidents i representants dels deu Consells Comarcals van signar els respectius convenis, que han de servir per millorar entorns naturals i urbans de 119 municipis.

20/03/2017
Mostra testimonis dels participants en el programa Voluntariat per la llengua

L'exposició fotogràfica "A dues veus. Retrats de converses en català", que  mostra testimonis dels participants en el programa Voluntariat per la llengua, es podrà visitar el 18, 19, 25 i 26 de març al Teatre l’Artesana de Falset.