Lliurament dels primers certificats en el marc de la Carta Europea de Turisme Sostenible

05/10/2017

La seu del Consell Comarcal del Priorat ha acollit aquest dijous el lliurament de 51 acreditacions, com a punts d’informació i “bons coneixedors”, en el marc de la Carta Europea de Turisme Sostenible, que la comarca ha obtingut aquest 2017.

L’acte ha estat presidit pel director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural, Ferran Miralles; el president del Consell Comarcal del Priorat, Jordi Sabaté; i la diputada de Medi Ambient de la  Diputació de Tarragona, Imma Costa.

Durant el maig i el juny, el Parc Natural de Montsant, amb el suport de la Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal del Priorat, i el Consorci de la Serra de Llaberia, ha organitzat dos cursos de formació que han servit per acreditar 20 nous punts d’informació del Parc Natural de Montsant i l’EIN Serra de Llaberia i 31 nous ‘bons coneixedors’ del Parc Natural del Montsant.

L’objectiu ha estat que el sector turístic compti amb els coneixements necessaris per a desenvolupar funcions d’informadors i coneixedors d’aquests espais naturals, en el pla d’accions de la Carta Europea de Turisme Sostenible del Priorat.