L’Oficina Jove del Priorat ofereix tallers formatius gratuïts durant el primer trimestre d’enguany

31/01/2018
El primer taller va tenir lloc a Cornudella i es va centrar a treballar les emocions

L’Oficina Jove del Priorat durà a terme durant el primer trimestre d’enguany una sèrie de tallers formatius gratuïts. Aquests tallers, oferts per la Direcció General de Joventut, són impartits per especialistes i es programen en funció de les necessitats i demandes que adrecen els nois i noies del Priorat a l’Oficina Jove.

El primer d’aquests tallers es va dur a terme aquest mes de gener a Cornudella, en col·laboració amb l’INS Montsant. Sota el títol “Jo sento, em sents?”, el taller se centrava a treballar l’aspecte emocional dels joves. En el transcurs del taller, aquests identificaven les emocions i els diferents estats emocionals, i aprenien a gestionar-los i expressar-los. El taller incidia també en la importància de mantenir una bona comunicació i relacions fluïdes amb les persones de l’entorn.

Tot i que en seran més, a hores d’ara hi ha programats dos tallers més durant el trimestre, el 23 de febrer a Cornudella i el 16 de març a Falset. En aquest cas, i sota el títol “Com? On? i quan? Ens posem a estudiar”, s’abordaran les tècniques d’estudi.