L’Oficina Jove del Priorat convoca un concurs de fotografia

27/07/2017
El termini per presentar-se al concurs, obert als majors de 12 anys i estructurat en tres categories en funció de l’edat, finalitza el 30 de setembre

L’Oficina Jove del Priorat ha convocat un concurs de fotografia amb l’objectiu de fomentar la participació dels joves en una activitat lúdica i artística. Les fotografies que poden optar als premis del concurs han de mostrar persones, preferentment joves, que participen en activitats que es duen a terme a la comarca, centrades, per exemple, en temàtiques com les festes, tradicions, balls, fires, cercaviles, activitats a la natura, gastronomia, cultura del vi i l’oli, etc.

El jurat del concurs premiarà la millor fotografia de cada una de les tres categories, establertes en funció de l’edat del participant. Les categories són de 12 a 17 anys, de 18 a 35 anys i majors de 35 anys. Els premis, que es lliuraran al novembre, consisteixen en vals per a activitats de lleure al Priorat, una estada en un alberg de la Xarxa Nacional d’Albergs de Catalunya i un dinar en un restaurant de la comarca, respectivament.

Totes les persones majors de 12 anys que vulguin participar al concurs tenen fins al 30 de setembre per formalitzar la inscripció i presentar les seves fotografies, fins a un màxim de 3. Aquestes han de ser en bona resolució i en format horitzontal.

Els drets de les imatges presentades seguiran sent dels autors respectius. Tanmateix, els participants al concurs cediran al Consell Comarcal del Priorat els drets de reproducció de les fotografies per ser mostrades en suports informatius i promocionals propis i exposar-les de manera lliure.
El Consell Comarcal no cedirà les imatges a tercers, excepte si ho autoritza de manera prèvia l’autor/a. 

Enllaç a la fitxa de participació