L’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor (OCIC) del Priorat alerta sobre l’operació de bescanvi de les participacions preferents

13/01/2012

Algunes entitats financeres han venut durant anys un producte d'inversió anomenat "participacions preferents" a alguns clients que no en sabien els riscos i les possibles dificultats per rescatar la inversió. Hi van dipositar els seus estalvis amb plena confiança i ara que els volen recuperar s'estan trobant amb problemes. 

Durant les darreres setmanes, els bancs i caixes estan realitzant ofertes interessades de bescanvi de les participacions preferents per accions d’algunes entitats, ja que d’aquesta manera poden complir amb les garanties de capital que marca la Unió Europea, si necessiteu més informació us podeu adreçar a ADICAE (Associació d’Usuari de Bancs, Caixes i Assegurances) que ha estudiat diferents possibilitats d’actuació.

ADICAE: http://aicec.adicae.net/

Tel. 933425044

L’OCIC del Priorat ofereix tota la informació específica sobre la controvèrsia, per concertar una visita podeu trucar al 977830119, o escriure un correu a: consum@priorat.cat.