L’aeroport de Barcelona engega el ‘Priorat Wine Tasting’

07/05/2013
El president del Consell Comarcal assistirà demà a la inauguració en representació de la comarca

El president del Consell Comarcal del Priorat, Cesar López, assistirà demà dimecres, en representació de la comarca, a la presentació de ‘Wine Tasting’, una iniciativa de l’aeroport de Barcelona per difondre la cultura vitivinícola i que engega precisament amb els vins de la DOQ Priorat. 

AENA, com a propietària de l’aeroport de Barcelona, s’ha proposat que els viatgers amb passatge VIP puguin conèixer i tastar vins del territori durant la seva estada a l’aeroport. El projecte comença justament demà i ho fa amb vins de la DOQ Priorat, que seran els primers a tastar-se. Sis cellers d’aquest denominació prioratina hi participen, convidats per AENA.

Més endavant, serà el torn d’altres denominacions, entre les quals no hi faltarà la DO Montsant. Els tastos es duran a terme tots els dijous, i està previst que cada tres mesos es canviï de DO.

La presentació del ‘Priorat Tasting Wine’ es farà demà dimecres a les 12 a la sala VIP Pau Casals de l’aeroport de Barcelona. Cèsar López, convidat com a representant institucional de la comarca, considera que iniciatives com aquesta “són importants perquè ajuden a difondre els vins i el territori alhora que poden ser un ajut en la comercialització dels vins en un moment que reclama que tots remen en aquesta direcció”.

Aquest projecte d’AENA arriba poc després que el Consell Comarcal del Priorat impulsés una mostra dels productes agroalimentaris de la comarca al Corte Inglés de Barcelona, en la línia de “donar a conèixer més uns productes d’una altíssima qualitat que, de vegades, són encara força desconeguts o són difícils de trobar a la capital catalana”, afirma López. “El que volem des del Consell Comarcal del Priorat és contribuir a difondre la imatge d’un territori de qualitat que cal conéixer”, afegeix.