Fins a 125 futbolistes han participat a la Lliga de futbol sala del Priorat

08/08/2018

Fins a 125 futbolistes de nou equips diferents han participat a la 1a Lliga de futbol sala de la comarca del Priorat, organitzada per l’Oficina Jove del Priorat. La lliga, que tot just acaba de finalitzar, és una iniciativa sorgida d’un grup de joves de la comarca, que ha comptat amb el suport i la col·laboració del Consell Comarcal del Priorat i l’Ajuntament de Falset. L’Oficina Jove té clar que, en vista de l’èxit, la iniciativa tornarà a ser una realitat l’estiu de 2019, alhora que vol agrair especialment el civisme de tots els participants. 

La competició s’ha desenvolupat al llarg del juliol i fins a la primera setmana d’agost en el pavelló poliesportiu de Falset, cedit gratuïtament pel consistori. Els partits s’han disputat tots els dimarts, dimecres i dijous de les 20.30 a les 22.45 h, amb tres enfrontaments cada dia. Els equips de la comarca que hi han participat han estat els següents: Bellmunt del Priorat, Capçanes, Falset A, Falset Plus (que n’ha resultat el guanyador), Els Guiamets, La Bisbal de Falset, Marçà City, Masrojana i El Molar. 

Cada equip ha disposat de quinze jugadors, dos dels quals podien ser d’altres localitats, amb la idea de facilitar la participació dels pobles més petits. L’edat mínima de participació ha estat de 16 anys, és a dir, aquells joves nascuts durant l’any 2001.

En imatges, tres dels equips participants a la lliga: Els Guiamets, Masrojana i Falset Plus.