Finalitza el curs d’Alfabetització i habilitats socials que ha tingut lloc al Consell Comarcal des del passat octubre i fins al juny d’enguany

20/06/2019

Un total de 13 alumnes, de procedència marroquí, han finalitzat aquest mes de juny, concretament el dia 11, el curs d’Alfabetització i habilitats socials. El curs, de més de 34 hores, s’ha dut a terme des de l’octubre del 2018 i fins al juny de 2019, i ha estat impartit des de l’Àrea d’Immigració, adscrita al departament de Serveis Socials del Consell Comarcal del Priorat.

El curs Alfabetització i habilitats socials vol ser un espai de debat i conversa on es posen en pràctica tots aquells coneixements necessaris per desenvolupar-se en la societat d’acollida, en aquest cas, El Priorat. D’aquesta manera, i tot i tractar-se d’un procés lent, les persones que assisteixen al curs aconsegueixen millorar el seu nivell d’autonomia.

El Consell Comarcal del Priorat ja fa anys que organitza i imparteix aquests cursos de formació elemental molt diversa i amb una durada molt determinada. Entre altres, aquests també pretenen vincular les alumnes amb altres serveis, com serveis educatius, serveis sanitaris i serveis de seguretat.