Entra en servei una nova brigada al Priorat

13/07/2019
La brigada presta servei als diferents municipis, coordinada pel Consell Comarcal i en el marc dels plans d’ocupació de la Diputació de Tarragona

La comarca del Priorat torna a beneficiar-se dels plans de foment de l’ocupació que impulsa la Diputació de Tarragona, després que a mitjans de juny comencés a prestar servei una nova brigada, integrada per cinc treballadors i dedicada a tasques de pintura, jardineria i construcció en els municipis de la comarca. El Consell Comarcal del Priorat és la institució que s’encarrega de la coordinació amb els municipis amb l’objectiu que el servei els sigui útil i efectiu. 

Aquest pla d’ocupació s’emmarca en la Línia estratègica número 7 del Pla Estratègic de la Diputació de Tarragona per al període 2015-2019. Mitjançant la implicació en l’activitat econòmica i social dels diferents pobles, allò que es persegueix és el desplegament de plans d’ocupació i la creació d’un marc de col·laboració explícit amb les administracions i amb les entitats que tinguin l’acció social i ocupacional com una de les seves prioritats. D’aquesta manera, i mitjançant l’Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria, la Diputació de Tarragona vol promoure plans d’ocupació destinats a creació de llocs de treball i a la millora de l’ocupabilitat de les persones aturades del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.

Aquesta plans d’ocupació també compten amb un apartat de formació complementària dirigida a millorar les capacitats de les persones. En el cas del Priorat, els integrants de la brigada ja han rebut formació mitjançant un curs de motoserra i desbrossadora, i un curs de poda i empelt.