El projecte Vinux de Porrera, guardonat en la 6a edició dels Premis Emprèn 2018 de la Diputació de Tarragona

13/12/2018
La plataforma interactiva d'educació vinícola s'ha endut el Premi Emprèn en la categoria de Turisme, Cultura i Experiències

Vinux de Porrera ha estat un dels projectes guardonats en la 6a edició dels Premis Emprèn 2018 de la Diputació de Tarragona. La plataforma interactiva d'educació vinícola basada en una aplicació mòbil que permet accedir a contingut educatiu a través de minijocs dinàmics, s'ha endut el Premi Emprèn en la categoria de Turisme, Cultura i Experiències.

El Premis Emprèn 2018 han guardonat 5 projectes i han atorgat reconeixements a 10 projectes més. En total, 42 projectes empresarials han optat a la 6a edició del certamen. 

La Diputació de Tarragona convoca els Premis Emprèn amb l'objectiu de fomentar l'esperit emprenedor i contribuir a generar ocupació de qualitat a la demarcació. Els Premis Emprèn són un dels eixos centrals de tot un conjunt d’actuacions que des de l'Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona es duen a terme per donar suport a les iniciatives emprenedores i al creixement econòmic, social i sostenible del territori. Des de l'any 2013, el certamen ha impulsat un total de 104 projectes empresarials, 76 dels quals tenen seu al Camp de Tarragona i 28 a les Terres de l’Ebre.

L’acte de lliurament, que ha tingut lloc aquesta setmana, ha estat presidit pel president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, acompanyat del diputat de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació, Joan Josep Malràs. Els diputats de la Diputació Pere Granados, Imma Costa, Salvador Ferré, Francesc Barbero i Carles Ribé també hi han assistit, així com altres autoritats de la demarcació de Tarragona. A més, hi han intervingut Pere Condom, director del Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, qui ha analitzat la importància del canvi tecnològic amb la xerrada 'Com creixen les startups i els ecosistemes que conformen', i Humbert Conti, fundador de Kensho Sake, guanyador d'un Premi Emprèn 2016, qui ha ofert la conferència 'Dels Premis Emprèn als Premis Ondas'.