Acte de lliurament de les acreditacions dels nous punts d’informació del Parc Natural de Montsant i la serra de Llaberia

13/12/2018
Tindrà lloc dilluns vinent, amb quinze els nous establiments acreditats, en el marc del pla d’accions de la Carta Europea de Turisme Sostenible

El Consell Comarcal del Priorat acollirà dilluns vinent (dia 17 de gener), a les 12 del migdia, l’acte de lliurament de les acreditacions dels nous punts d’informació del Parc Natural de Montsant i de l’Espai d’Interès Natural de la serra de Llaberia. Son quinze els establiments turístics que, de cara al 2019, han aconseguit aquesta acreditació després d’haver rebut la formació pertinent al llarg d’aquesta tardor. 

La iniciativa està inclosa en el pla d’accions de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) i respon a un dels seus principis: divulgar i donar a conèixer el patrimoni natural i cultural dels espais naturals protegits del Priorat així com de les activitats que s’hi poden realitzar, per tal que tots aquells professionals que treballen en l’àmbit del turisme puguin oferir una informació de qualitat al públic visitant.

L’acte de dilluns comptarà amb la presència de: Jordi Sabaté. President del Consell Comarcal del Priorat; Maria Pery, cap de Servei dels Espais Naturals Protegits de la Generalitat; Josep M. Prunera, en representaciño de la Diputació de Tarragona; David Iturria, director del Parc Natural de Montsant, i Joaquim Roset, president del Consorci de la Serra de Llaberia.