13 joves es formen al curs intensiu de Monitor/a de lleure organitzat per l’Oficina Jove del Consell Comarcal del Priorat

24/07/2017
El curs, que s’estructura en més de 300 hores presencials, telemàtiques i de pràctiques, ha estat impartit per la Fundació Santa Maria de Siurana, i ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Falset

Aquests dies ha finalitzat el curs intensiu de Monitor/a de lleure, que durant el mes de juliol ha organitzat l’Oficina Jove del Consell Comarcal del Priorat, en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset. El curs, impartit per la Fundació Santa Maria de Siurana, es va iniciar el passat 10 de juliol i ha comptat amb l’assistència de 13 joves, tots majors de 18 anys.

El curs de Monitor/a d'activitats d'educació en el lleure és la formació que prepara per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil. Es treballa l’organització, dinamització i avaluació d’activitats en el marc d’una programació general.

Els continguts del curs tenen en compte, entre altres, tècniques d’animació grupal, educació en valors, seguretat i prevenció de riscos. A fi d’assolir tots aquests coneixements, la formació s’estructura en 100 hores de classes presencials, 50 hores de formació telemàtica i 160 hores de pràctiques.

Els joves que han superat el curs rebran el Carnet de monitor/a en el lleure que atorga la Generalitat de Catalunya.