Subvencions per contractació en el marc del programa Garantia Juvenil

16/10/2015

Us informem de la publicació de l’Ordre EMO/298/2015, per la qual s’estableixen les bases reguladores per la concessió de Subvencions per afavorir la incorporació al mercat de treball de joves acollits al programa de Garantia Juvenil, mitjançant mesures de foment del treball autònom i d’economia social i cooperativa.

Les subvencions preveuen dues línies:

  • Línia A: a joves inscrits en el programa de Garantia Juvenil que es donen d’alta com a autònoms. Per a aquesta línia, la quantia de la subvenció serà de 9.080,40 € per la permanència de 12 mesos interromputs d’alta com a persona treballadora autònoma.
  • Línia B: a les persones autònomes, les empreses i entitats d’economia social i cooperativa que contractin a joves inscrits en el programa de Garantia Juvenil. Per aquesta línia, l’import estableix el salari mínim interprofessional segons la jornada de treball. El màxim subvencionable és de 12 mesos i el mínim de 6 mesos.

El termini per sol·licitar la subvenció finalitza el 31/10/2016. Per a més informació podeu contactar al 977 83 01 09 i a jmcoll@priorat.cat.

En el document adjunt podeu consultar íntegrament l’ordre.