Inscriu-te a la Garantia Juvenil

04/12/2014

La Garantia Juvenil és una iniciativa a nivell europeu per reduir l'atur juvenil. Si compleixes els requisits, en un termini de quatre mesos, la Generalitat t'oferirà una oferta de treball, pràctiques o formació. 

Per apuntar-te, cal complir amb els següents requisits: 

  1. Nacionalitat Espanyola o permís de residència i treball. 
  2. Empadronat/da a l’Estat Espanyol. 
  3. Més de 16 anys i menys de 25 (menys de 30 en els casos de grau de discapacitat igual o superior al 33%). 
  4. No haver treballat els 30 dies naturals anteriors.  
  5. No haver rebut accions educatives de més de 40 hores mensuals en els 30 dies naturals anteriors. 
  6. No haver rebut formacions de més de 40 hores mensuals en els 30 dies naturals anteriors. 
  7. Presentar una declaració expressa de voler participar al programa. 

Si compleixes els requisits i vols ser beneficiari de la Garantia Juvenil, prèviament t’has d’inscriure al fitxer del Sistema de Garantia Juvenil.

Inscripció amb DNI electrònic o certificat

La forma més senzilla i ràpida d'accedir al fitxer és a través de DNI electrònic o certificat electrònic reconegut. Si no el tens el pots fer al Consell Comarcal del Priorat. 

Inscripció amb usuari i contrasenya 

Si estàs interessat a inscriure-t'hi i no tens el DNI electrònic o certificat electrònic, pots fer la inscripció mitjançant un usuari i contrasenya. Per obtenir aquest usuari i contrasenya has de seguir diversos passos:

  1. Descarregar i omplir un formulari.
  2. Portar aquest formulari a l’oficina de registre que queda més a prop teu.
  3. Rebràs al teu correu electrònic un codi d’activació, que hauràs d’introduir en un lloc web. I ja podràs començar a omplir la teva inscripció. 

Si ho prefereixes, pots adreçar-te també presencialment a un Punt d’Informació Juvenil del Priorat o l’oficina de treball del SOC on t’ajudarem amb aquest tràmit. Un cop t’hagis inscrit i en un termini màxim de 30 dies contactarem amb tu per tenir una primera entrevista i definir el teu itinerari de Garantia Juvenil. 

Et podem informar al Consell Comarcal del Priorat. Plaça de la Quartera, 1. Falset Tel. 977 83 01 19 narbones@priorat.cat o sargiles@priorat.cat.