Eines 2.0 per a la comercialització de productes i serveis en l'entorn rural

01/06/2012

A les 16h, al Parc Tecnològic del Vi (VITEC). Jornada organitzada pel Consell Comarcal del Priorat i l'oficina comarcal del DAAM. La jornada s'estructura en 3 blocs:

  1. Una primera de 15 minuts on es parlarà sobre els programes de ACC1Ó  per guanyar competitivitat, a càrrec de la Sra. Maria Targa, delegada de ACC1Ó a Tarragona. (ACC1Ó és l'agència de suport per a la competitivitat de l'empresa catalana experta en innovació i internacionalització, adscrita al Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya).
  2. Una segona de 2 hores on donarem a conèixer eines i tècniques 2.0 per millorar la comercialització de productes i serveis, a càrrec de la Sra. Montserrat Peñaroya, experta en màrqueting digital i directora del Intituto internacional de Investigación de la Sociedad de la información i conocimiento.
  3. La tercera d’1 hora on parlarem dels Avantatges de la petita empresa en la societat digital, a càrrec de la Sra. Bernadette Farriol, Tècnica en comunicació i gestió de processos de treball.

 La inscripció és gratuïta i amb places limitades. Cal inscriure’s prèviament contactant amb la Sra. Àngels Sesplugues (Tel. 977 250 441 – A/e: asesplugues@gencat.cat ) o a través del Servei de Preinscripcions de Jornades PATT de RuralCat